top of page

Musicartes

JOCS I MÚSICA

Introducció Musicartes

En aquest dossier presentem la novetat d’un original i divertit joc de taula, per als menuts, combinat de manera simultània amb una actuació en directe de música del cantautor valencià Anselmo Martí i del rapsode Joan Femenia, per als adults. Els dos actes estaran amenitzats per la divertida actuació de 4 actors i actrius del grup de teatre “El celler de Cocentaina” que representaran els personatges de les cartes que han viatjat en el temps per la porta de cal iaio Ximo de Benimassot. 

1.“BandolerXs” és un joc de cartes per a tota la família, el qual fomenta la lectura, el càlcul mental, la memòria, l’estratègia i, sobretot, la nostra cultura valenciana. Aquestos jocs estan de moda, per tant existeix la possibilitat d’organitzar un taller per jugar amb els menuts. 

Aquesta activitat gira al voltant dels dos llibres de bandolers de Paco Pascual Soler: “El tresor de Benimassot” i “La plata de Gaianes”, presentats en més de 200 pobles. 

La dinàmica del joc, que té variants per a totes les edats, serà explicada al mateix taller, com també en un video tutorial de Youtube. Heus ací algunes cartes del joc “BandolerXs”, les quals tenen un tamany d’11 x 7cm:        

També disposem per al taller de la baralla de bandolers de 40 cartes. Una peça digna de col·leccionistes per la seua singularitat i originalitat, la qual forma part de les col·leccions de baralles de tots les col·leccionistes d'Espanya (Associació ASESCOIN). Heus ací algunes imatges de les cartes de 9 x 6,5 cm:


2. “Dies com aquells” és l'últim disc presentat del cantautor Anselmo Martí, el qual està farcit de musica popular valenciana i de poemes musicats, dels poetes Vicent Andrés Estellés i Vicent Valls.

Campanya de Música i Teatre de 

la Diputació d'Alacant

CONTRACTACIÓ:

Paco Pascual Soler

Telf. 653 81 18 92

Correu: pacopascualsoler@gmail.com

bottom of page